Casa lu’ Cojocar e Casa Copilăriei, e începutul unui drum lung și frumos în viață, cu reușite extraordinare și cu perspective luminoase care-și așteaptă cuminți rândul la izbândă.

Amenajată rustic, Casa Veche păstrează lemnul vechi și arhitectura țărănească, atât în exterior, cât și în interior. Pentru o ședere plăcută și odihnitoare, fiecare din cele 4 camere duble are pat matrimonial mare și baie proprie.

Livingul de la parter este locul de întâlnire pe o laiță țărănească cu acoperiș de draniță, lângă un șemineu și în jurul unei mese frumoase din lemn plină de bucate gustoase.

Foișorul din curte este închis, are grătar cu plită și ceaun. Are o capacitate de 60 de locuri.

Parcarea mare poate primi fără probleme și un autocar pe lângă alte autoturisme.

Casa Nouă are o capacitate de 18 camere, amenajate din lemn, creând un ambient plăcut, prietenos și odihnitor. Toate camerele au intrare separată din exterior și au baie proprie.
9 camere sunt duble, cu pat matrimonial, iar 9 camere sunt cu patru paturi, câte două suprapuse, cu scăriță de lemn, ideale pentru cazarea copiilor și tinerilor care sosesc în tabere, programe de vacanță, excursii, călătorii tematice ori pentru familiile numeroase.

La cerere, oferim Mic dejun, Prânz și Cină. Mâncarea este foarte gustoasă, adevărată, tradițională.

Prețurile sunt foarte bune.

Casa Nouă are o Sală de Mese cu o capacitate de 30 de locuri, cu TV și internet wi-fi și un foișor mare cu grătar, plită și ceaun, cu o capacitate de 60 de locuri.

Atracții turistice

Slătioara este satul de la poalele Masivului Rarău.

Administrativ, satul face parte din comuna Stulpicani, județul Suceava.


Casa lu’ Cojocar se află la mijlocul satului, într-un cadru natural extraordinar, la o distanță de 1 km de Codrii Seculari de la Slătioara, Rezervația naturală aflată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Rezervația se întinde pe o suprafață de 1.064 de hectare și include și Fânețele Montane Todirescu, cuprinzând culmile Bâtca Lesei, Bâtca cu Plai și Bâtca Neagră.


În padurea virgină sunt arbori gigantici de 300-400 de ani, specii de plante și insecte unice în lume și animale pe cale de dispariție.


Orașul Câmpulung-Moldovenesc cu Pârtia de ski și Muzeul Lemnului se află la o distanță de 10 km. Muzeul Oului din Vama se află la 15 km de Slătioara.


Minunatele mănăstiri din Bucovina, aflate în Patrimoniul UNESCO pentru frumusețea frescelor interioare și exterioare, pot fi trecute în itinerarul oricărui turist care alege să se cazeze la Casa lu’ Cojocar: Mănăstirea Humor (25 km), Mănăstirea Voroneț (20 km), Mănăstirea Moldovița (35 km), Mănăstirea Sucevița (55 km), Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava (50 km). Locul de odihnă al Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, Mănăstirea Putna, se află la o distanță de 80 km, iar Mănăstirea Dragomirna la 60 km depărtare.
Orașul Gura-Humorului, unde se află Parcul de aventură cu tiroliana și Aqua Park, este la 25 de km distanță.


Stațiunea Vatra-Dornei se găsește la o distanță de 50 km.


Orașul Suceava, reședința de județ, cu Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean și bisericile voievodale Mirăuți și “Sf. Dumitru”, se află la o distanță de 50 km.


Aeroportul Internațional Salcea este la 65 de km distanță.